Het was de drukste nieuwjaarsreceptie tot nu toe. Rond de 300 oud-medewerkers van de eenheid Rotterdam wisten de weg te vinden naar Van der Valk in Ridderkerk om daar met hun oud-collega’s bij te praten. Veel nieuwe gezichten en dat is een goed teken.

 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie spraken voorzitter Dirk van der Zee en eenheidschef Frank Paauw. Dirk van der Zee keek vooral terug op alle activiteiten van Copper, maar stond vooral ook stil bij de collega’s die ons zijn ontvallen. Frank Paauw liet duidelijk blijken trots te zijn op de politiemensen, die tijdens de jaarwisseling werk gedaan hebben en hij ergert zich aan de eenzijdige berichtgeving op de sociale media. Eenzijdige berichtgeving over politieoptreden doet de organisatie niet goed. Hij is van mening dat de politie een stap naar voren moet doen en van zich moet laten horen.

 

Meer over deze nieuwjaarsreceptie en nog veel meer in de eerstvolgende Copper, die begin februari zal verschijnen. En natuurlijk staan de eerste foto’s ook als op de website.