Een ander fenomeen is de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Afgelopen receptie hebben we als bestuur, ook tot onze eigen teleurstelling, moeten besluiten dat de partners er niet bij konden zijn. Dit alles als gevolg van de nog steeds geldende coronamaatregelen bij Van der Valk, waardoor er minder mensen aanwezig konden en mochten zijn dan wij door de jaren heen gewend zijn. Het bestuur heeft zich dit aangetrokken en is op zoek gegaan naar een grotere ruimte en die hebben we gevonden in het Maasgebouw van het Feyenoordstadion. Maar dan moet u wel komen! We gaan dit jaar voor de grootste opkomst ooit en hebben jullie daar hard bij nodig. Zet de datum in uw agenda!!

We hebben bewust voor deze grotere locatie gekozen omdat er voldoende (gratis) parkeergelegenheid is. En ook met het openbaar vervoer (tram) is het stadion prima te bereiken. Zoals u van ons gewend bent beginnen we om 14.00 uur en duurt de receptie tot 17.00 uur. Een prima moment om weer bij te praten met collega’s, die je wellicht lange tijd niet gezien hebt. En voor de prijs hoef je het niet te laten, want er zijn voor de bezoekers geen kosten aan de nieuwjaarsreceptie verbonden. 

Binnenkort stuurt de secretaris aan de Copperleden een formulier waarop u kunt aangeven of u voornemens bent om de nieuwjaarsreceptie op 4 januari 2014 in het Maasgebouw te bezoeken en met hoeveel personen.